6945209227 Μακεδονίας 12, Τριανδρία, Θεσσαλονίκη farketari@gmail.com
 
 
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
 
Η εταιρεία σιδηροκατασκευές FARKETARI διακρίνεται για την απόλυτη συνέπειά της στην εκτέλεση κάθε έργου, εξασφαλίζοντας ότι κάθε σιδηρουργική κατασκευή παραδίδεται εγκαίρως και με την υψηλότερη ποιότητα
 
Με επαγγελματισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία Σιδηροκατασκευές FARKETARI εγγυάται την άριστη εκτέλεση κάθε σιδηρουργικού έργου, προσφέροντας λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της
 
     
 
 
     
 
  Εξειδίκευση
 
  Καινοτομία
 
  Αξιοπιστία
 
     
   
 
 
 
 
     
   
     
     
     
  Εξειδίκευση
 
     
 

Η εταιρεία μας ξεχωρίζει για την εξειδίκευσή της στον τομέα των σιδηροκατασκευών, καθώς διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με τη σχεδίαση και την κατασκευή σιδηροκατασκευών υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Είτε πρόκειται για κατασκευή καγκελάκια στον κήπο σας, είτε για την κατασκευή περγκολών ή σκαλοπατιών, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι εδώ για να υλοποιήσει κάθε σχέδιο σας με επαγγελματισμό και ακρίβεια.

Πέρα από την εξειδίκευσή μας, διαθέτουμε επίσης τα πιο σύγχρονα εργαλεία και υλικά που επιτρέπουν την ακριβή και αποτελεσματική υλοποίηση κάθε έργου. Από τη χρήση των τελευταίων τεχνολογιών στη σχεδίαση και τον υπολογισμό, μέχρι τη χρήση προηγμένων μηχανημάτων και υλικών που εγγυώνται αντοχή και αισθητική, είμαστε πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ανταποκρινόμαστε στις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.

 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Η εταιρεία μας προσφέρει εξειδικευμένες σιδηροκατασκευές, ανοξείδωτες κατασκευές, καγκελά, σιδερένιες πόρτες, σκάλες, πέργκολες, υπόστεγα και υπηρεσίες ανακαινίσεων, προσφέροντας λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής για κάθε ανάγκη σας. Πιο αναλυτικά:

 
     
     
   
 
 
 
 
Σιδηροκατασκευές
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή προσαρμοσμένων σιδηροκατασκευών που συνδυάζουν αντοχή και αισθητική, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη.
     
 
Ανοξείδωτες Κατασκευές
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ανοξείδωτων κατασκευών υψηλής ποιότητας και αντοχής, προσφέροντας λύσεις που αντικατοπτρίζουν την αισθητική και την αξιοπιστία σε κάθε έργο.
 
     
 
Κάγκελα
Η εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες κατασκευής καγκελών, σχεδιασμένων με προσοχή στη λειτουργικότητα και την αισθητική, προσφέροντας ασφάλεια και εμφάνιση σε κάθε χώρο.
 
     
 
Σιδερένιες Πόρτες
Οι σιδερένιες πόρτες που κατασκευάζουμε είναι σχεδιασμένες με προσοχή στην ασφάλεια και την αισθητική, προσφέροντας αξιόπιστη προστασία και εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάθε είσοδο.
 
     
 
Σκάλες
Οι σκάλες που κατασκευάζουμε είναι εξειδικευμένες και προσεγμένες, προσφέροντας όχι μόνο λειτουργικότητα αλλά και αισθητική αξία στον χώρο σας.
     
 
Πέργκολες
Οι πέργκολες που προσφέρουμε είναι κατασκευασμένες με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, προσδίδοντας έναν μοναδικό χαρακτήρα στους εξωτερικούς χώρους.
 
     
 
Υπόστεγα
Τα υπόστεγα που προσφέρουμε παρέχουν αξιόπιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, ενώ προσδίδουν άνεση και λειτουργικότητα στους εξωτερικούς σας χώρους.
 
     
 
Ανακαινίσεις
Οι υπηρεσίες ανακαινίσεων που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένες για να αναβαθμίσουν και να ανανεώσουν τον χώρο σας, προσφέροντας λειτουργικές και αισθητικές βελτιώσεις με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.