6945209227 Μακεδονίας 12, Τριανδρία, Θεσσαλονίκη farketari@gmail.com
 
 
     
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
FARKETARI | Σιδηροκατασκευές Θεσσαλονίκη

Καλώς ήρθατε στην εταιρεία Σιδηροκατασκευές FARKETARI, τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας σιδηροκατασκευές στην Ελλάδα. Με έδρα μας στην Τριανδρία στην Θεσσαλονίκη, η εταιρεία μας φέρνει δεκαετίες εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον κλάδο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε σιδηροκατασκευές τόσο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης όσο και πανελλαδικά.

Στον πυρήνα της δραστηριότητάς μας βρίσκεται η αφοσίωση στην ποιότητα και η δέσμευσή μας για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Με μια πλούσια παλέτα υπηρεσιών που περιλαμβάνει σιδηροκατασκευές, ανοξείδωτες κατασκευές, καγκέλα, σιδερένιες πόρτες, σκάλες, πέργκολες, υπόστεγα και τεντοπέργκολες, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη σε σιδηρουργικές κατασκευές με ακρίβεια και αξιοπιστία.

 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Άμεση εξυπηρέτηση
 
     
 
Με έδρα την  Θεσσαλονίκη, η εταιρεία μας προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη στην περιοχή, εξασφαλίζοντας γρήγορη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.
 
Με δίκτυο συνεργατών και εξειδικευμένο προσωπικό σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει και να εκτελέσει έργα σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
Καλέστε μας σήμερα ώστε να συζητήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.    
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6945209227